Otvorenje novog supermarketa “Mešić Com”

By | Novosti | No Comments

U subotu, 25.7.2020. otvoren je novi supermarket “Mešić Com” na atraktivnoj lokaciji u Gradačcu, u ulici Žrtava genocida u Srebrenici, preko puta džamije Bukvare.
Supermarket nudi širok asortiman, veoma niske cijena kao i ponudu svježeg mesa prepoznatljivih bosanskohercegovačkih proizvođača.
Očekuju vas trajno niske cijene, redovne kataloške i Mešić Com akcije i naravno, ljubazno osoblje.
Posjetite naš novi market u ulici Žrtava genocida u Srebrenici! Vaš, Mešić Com!

Novo partnerstvo ISOMAX – MEŠIĆ COM

By | Novosti | No Comments
Novo partnerstvo ISOMAX - MEŠIĆ COM


Na benzinskim pumpama Mešić Com, možete točiti najkvalitetnije ISOMAX gorivo za vaše ljubimce na četiri kotača.


Kompanija MEŠIĆ COM s lokacijama benzinskih pumpi u Kerepu i Ormanici nude visokokvalitetnu naftu i naftne derivate, autoplin te ulja i maziva za putnička i teretna vozila, a od danas možete pronaći i gorivo ISOMAX (dizel i benzin)!
ISOMAX aditivirano gorivo kompanije Hifa Oil kreirano je u saradnji sa Francuskom naftnom kompanijom Total – četvrtim najvećim proizvođačem nafte u svijetu. Gorivo je razvijeno tako da se njegovom upotrebom postiže idealan omjer snage i potrošnje te samim tim produžava radni vijek motora čak i u ekstremnim uslovima, kao što su velike hladnoće.
‘’Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Hifa Oil se pokazalo kao jako dobra odluka za našu kompaniju te nam je izuzetno zadovoljstvo što našim klijentima od danas možemo ponuditi najkvalitetnije gorivo na tržištu – ISOMAX. Razumijevanje naših kupaca i njihovih potreba je krucijalan aspekt našeg poslovanja, stoga imamo velika očekivanja kad su u pitanju  ISOMAX goriva,.’’saopštio je Amir Mulaomerović, direktor kompanije MEŠIĆ COM.
MEŠIĆ COM benzinske pumpe se nalaze u Gradačcu, na dvije pomenute lokacije (Kerepu i Ormenici).
 Isomax – Energija koija pokreće!
Izvor:
https://www.hifaoil.ba/bs/article/118/novo-partnerstvo-isomax-mesic-com