zastava

«MEŠIĆ COM» d.o.o. BiH
Građevinsko trgovinsko preduzeće
Kerepski put bb,
76250 Gradačac
Bosna i Hercegovina

PDF dokumenti
Uvjerenje o PDV registraciji
Uvjerenje po poreskoj registraciji

Centrala
+387 (35) 861 400

Fax
+387 (35) 861 402

Email & web
info@mesic-com.ba
www.mesic-com.ba

 

O NAMA

Kompanija Mešić  Com d.o.o jedna je od vodećih kompanija u segmentu isporuke građevinskog materijala, prometu naftnim derivatima i uslugama na teritoriji Bosne i Hercegovine. Osnovana 1996. godine, Mešić Com se razvijao sa trendovima u industriji i potrebama klijenata i danas kultura inovacije je duboko usađena u naše svakodnevne aktivnosti.
Poseban fokus stavljamo na pristup kupcu, inovaciju, odgovorno ponašanje, razvoj, ljude i partnerstvo. Svaki od ovih elemenata je međusobono povezan i mi kao kompanija težimo da u našem pristupu integrišemo ovih 5 elemenata.
Od našeg osnivanja do danas centralnu poziciju uvijek dajemo kupcu kao temelju poslovanja, pokretačkoj snazi i uporištu u izgradnji koncepta.
Naše opsežno i raznovrsno iskustvo omogućava nam da se u uspješnom poslovanju prije svega rukovodimo željama i potrebama naših klijenata.
Važan aspekt našeg pristupa je zalaganje za saradnju i razumijevanje sa našim kupcima i njihovim poslovnim potrebama.
U svom portfoliu kompanija Mešić Com pruža široku lepezu usluga i proizvoda. Supermarketi, građevinska skladišta ,salon namještaja, benzinske pumpe, autoservis, vulkanizer, autopraona,  ugostiteljstke usluge i usluge transporta.
Naš tim čine izvanredni individualci od kojih svaki doprinosi uspješnoj realizaciji našeg poslovanja. Investicija u njihove vještine bile su preduslov za rast naše kompanije.